Prettig leren bridgen in Amsterdam

Unieke kroegentocht: alleen voor de startende bridger!

Het 1e PibPubtoernooi:

kroegentocht voor de beginnende bridger.

 

Ontdek de leukste kroegen van de PIJP én speel tegelijkertijd een potje bridge!

Plezierinbridge.nl organiseert 19 mei 2019 de eerste kroegentocht in Amsterdam die uitsluitend bestemd is voor de onervaren, beginnende bridger(*[1]).

U wordt verwacht tussen 10.00u en 10.30u waarna u, met een loopbriefje voor de rest van de dag, naar uw eerste kroeg gaat. Om 11 uur worden, na een korte introductie in de eerste kroeg, de kaarten opgepakt. De prijsuitreiking zal rond 16.30u plaatsvinden.

U speelt in totaal 5 rondes. Na de 2e ronde kunt u gaan genieten van een heerlijke lunch!

Inschrijfgeld voor deelname aan deze gezellige en unieke drive bedraagt €35,- per paar. Dat is inclusief de lunch en een boekje met beschrijving van de spellen (na afloop J).

Inschrijven

Inschrijving per paar uitsluitend door aanmelding via email info@plezierinbridge.nl (met opgave van de voor- en achternamen) én het inschrijfgeld á €35,- (onder vermelding van de achternamen van de spelers) over te maken op NL55INGB0008956010 t.n.v. plezierinbridge.nl. Bij definitieve inschrijving ontvangt u een bevestiging.

 

De inschrijving sluit 7 mei of zoveel eerder als het bereiken van het maximaal aantal van 40 paren.

I.v.m. het criterium “de beginnende bridger” behoudt de organisatie zich het recht voor deelname te weigeren.

Meld u snel aan want vol = vol!

Nadere info: email info@plezierinbridge.nl, 06-27080625 (Ronald)/06-41070905 (Ed).

*[1] Wanneer ben je nu een beginnende bridger? Sowieso als u nog niet langer dan een jaar bridge speelt. Maar verder is dit een lastig begrip om af te bakenen. Om u een idee te geven kunt u de volgende test doen: Als u de volgende 3 vragen/stellingen volmondig met “ja” beantwoordt, bent u voor ons een beginnende bridger. 1: “Dit is mijn eerste bridgedrive.” 2: “3 spellen in 3 kwartier vind ik veel.” 3: “een uitgesteld limietbod is abacadabra voor mij.” Neem bij twijfel contact met ons op.

SuperWebTricks Loading...