• darkblurbg

Uw spelpeil verbeteren door beter afspel of beter bieden?? Dan kan weer! In navolging van de bekende bridge-your-boost sessies in de kerkstraat, organiseert Plezierinbridge, in nauwe samenwerking met bridgeclub VVGA, de komende maanden 4 gezellige en leerzame clinics. 

U kunt zich zowel met als zonder partner aanmelden. 

De onderwerpen en data:

Datum Onderwerp
zondag 18 december 2022 Negatief doublet, basis
zondag 22 januari 2023 Afspelen, gevaarlijke hand
zondag 12 februari 2023 Wij 1SA, zij bieden
zondag 12 maart 2023 Gratis aanwijzingen tegenpartij

In de week voorafgaand krijgt u een hand-out toegezonden inclusief een quiz. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het onderwerp. De clinic start met een professionele presentatie over het onderwerp. Vervolgens pakt u snel de kaarten op en gaat u zelf aan de slag. Voldoende begeleiding is aanwezig. Na afloop van de clinic ontvangt u een overzicht van de gespeeld spellen, voorzien van deskundig commentaar.

Een clinic is van 14.00 tot 17.00 uur.

Het adres van VVGA: Wembleylaan 5. Uitstekend met OV te bereiken (halte Brinkstraat op de Middenweg). Op zondag betaalt u geen parkeerkosten.

De kosten voor het bijwonen van een clinic bedraagt €15,- pp.

Inschrijving via deze link naar het Contactformulier én het juiste bedrag over te maken op NL55INGB 0008 9560 10 t.n.v. Plezierinbridge.nl met vermelding van uw emailadres en datum clinic. U ontvangt een bevestiging van deelname.