Prettig leren bridgen in Amsterdam

Boost your bridge na 3 afleveringen: een korte terugblik

Maart 2015. Inmiddels zijn de eerste 3 themalessen van “boost your bridge” verzorgd. Uit de evaluatie van de deelnemers bleek telkenmale dat de lessen zeer goed bevallen: een gemiddelde rapportcijfer van om en nabij de 9!

Zowel de theorie als de spellen blijken te voorzien in een grote behoefte: meer munitie (afspraken) om beter te kunnen bieden en te spelen. ¬†Onder deskundige begeleiding van minimaal 3 bridgedocenten werden de fijne kneepjes van het bridgen overgedragen. Daarnaast werd de sfeer als zeer ontspannen ervaren en zorgde de zaal en de uitstekende catering voor een optimaal leerklimaat. Zie daar het recept van “boost your bridge”: leren in een gezellige omgeving. Zie de foto’s onder voor een impressie van het geheel.

De volgende themales die op het programma staat, op 19 april, betreft het thema tegenspelen: handige en eenvoudige afspraken om meer houvast te krijgen gedurende het tegenspel.

Een themales kan op verzoek worden verzorgd voor bridgeclubs op een gewenste locatie. Zo gaat “boost your bridge” binnenkort naar Schoorl: een themales op maat wordt verzorgd voor de Amsterdamse bridgeclub “Pontania”. Informeer naar de mogelijkheden, klik hier.

sfeer2 sfeer1sfeer10sfeer8 sfeer9sfeer7 sfeer6 sfeer5 sfeer4 sfeer3

SuperWebTricks Loading...