Plezierinbridge.nl

Prettig leren bridgen in Amsterdam

Nieuwe bridgeclub Hilversum: De Club

Afgelopen woensdag 12 september was een bijzondere dag voor alle betrokkenen: een spikplinternieuwe bridgeclub zag het licht!!

“De Club” (want zo gaat deze bijzondere club heten) heeft zich met enorme enthousiasme gestort op het mooiste kaartspel dat er is: bridge! Maar liefst 60 mensen lieten zich de beginselen uitleggen en gingen daarna snel aan de slag. Natuurlijk onder de vakkundige begeleiding van het team van plezierinbridge.nl met Katinka, Arie, Vanessa en Ed.

Druk bezochte clinic bij Pontaniabridge

Afgelopen juli heeft Ronald Post namens Plezierinbridge.nl een clinic verzorgd bij Pontaniabridge. De opkomst was met ruim 40 man enorm!

Ronald besprak op zijn eigen humoristische wijze de fijne kneepjes van het tegenspel. Na de presentatie konden de deelnemers de theorie zelf in de praktijk brengen onder begeleidng van Ronald en Katinka.

De reacties na afloop waren lovend. De mensen hebben genoten én nog wat opgestoken ook! Een impressie:

 

 

 

 

 

Workshop bij “het Paard” (Haarlemmerdijk) succesvol!

Leren bridgen in 30 minuten….Het kan!

Zaterdag 25 augustus is een introductiecursus bridge verzorgd door Plezierinbridge.nl bij spelletjeswinkel “het Paard”op de Haarlemmerdijk.  En het was een succes: binnen 30 minuten waren de mensen enthousiast aan het kaarten! Zie onder voor een sfeerimpressie.

Ook zin om bridgen te leren? Probeer het gewoon eens, de eerste les kunt u desgewenst vrijblijvend bijwonen! Check  het cursusaanbod hier.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten en tafelAfbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, zittende mensen en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen, tafel en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en zittende mensen

 

 

 

Workshop bridge in denksportwinkel “het Paard”, haarlemmerdijk (naast “the movies).

U weet niet zeker of bridge wat voor u is ? Of u wilt even snel kennismaken met de basisregels? Of u wilt gewoon even lekker kaarten? Kom dan op 25 augustus om 12.00 uur naar de workshop bridge in denksportwinkel “het Paard” op de haarlemmerdijk (naast “The movies”).

Tijdens deze workshop kunt u kennismaken met het bridgespel. U leert er binnen no time de basisregels en kunt lekker gaan kaarten! U zult ervaren dat het spelletje gewoon enorm leuk is!

U bent vanaf 12 uur welkom op de haarlemmerdijk en de toegang is gratis. Interesse? Geeft u zich dan op via 06-41070905 of 020-6241171.

De workshop duurt tot 15.00 uur.

Tot dan!

 

Geslaagd 8tallentoernooi!

Op 11 februari hielden we bij VVGA voor de 2e  keer het 8 tallen toernooi. Zouden we weer net als vorig jaar een verrassende winnaar krijgen? Vorig jaar won heel verrassend Plezier in Bridge. Aan de top komen is moeilijk, daar blijven nog veel moeilijker. Maar de 2e plaats was toch erg goed.

Dit keer was het goud voor Pontania, onder het trotse winnende  team.

Met oa op de voorgrond Sjaak en de trotse teamcaptain Thilly.

De beide viertallen van Pontania eindigden in hun groep op de 2e plaats. Ruim genoeg voor de zege!

Het erepodium werd verder ingenomen door Plezier in bridge 1 en plezier in bridge 2. Het 2e team had 2 gast spelers Erwin (speelde met competitie maat Jaap) en Pieter ipv Katinka met Jan.

De drie topteams in het eerste groep

Team 1 R1 R2 R3 R4 R5
Plezier in Br 2 15 15 15 9 16 70
Pontania 17 5 15 11 18 66
HIMBUV 20 7 2 11 19 59

 

En in de 2e groep

Team 2 R1 R2 R3 R4 R5
ENPS 19 14 9 9 10 61
Pontania 9 14 14 19 4 60
Plezier in Br 1 5 10 17 11 16 59

 

Een geslaagd toernooi weer!

 

 

SuperWebTricks Loading...