Plezierinbridge.nl

Prettig leren bridgen in Amsterdam

Bridgebond steunt PIBPUBtoernooi

De eerste kroegentocht voor uitsluitend de beginnende bridger wordt nu ook gesteund door de Nederlandse bridgebond. Een mooi compliment voor een mooi initiatief! De website van de bridgebond met de aankondiging: Check hier.

De PIBPUBdrive is een uitgelezen moment om gelijkgestemden te ontmoeten: voor elke beginner is het af en toe nog mistig met de kaarten in de hand. Dat maakt het spannend en tegelijkertijd ook heel leuk om samen te beleven. En dat in de gezelligste kroegen van Amsterdam! Info/aanmelden? Check hier.

Unieke kroegentocht: alleen voor de startende bridger!

Het 1e PibPubtoernooi:

kroegentocht voor de beginnende bridger.

 

Ontdek de leukste kroegen van de PIJP én speel tegelijkertijd een potje bridge!

Plezierinbridge.nl organiseert 19 mei 2019 de eerste kroegentocht in Amsterdam die uitsluitend bestemd is voor de onervaren, beginnende bridger(*[1]).

U wordt verwacht tussen 10.00u en 10.30u waarna u, met een loopbriefje voor de rest van de dag, naar uw eerste kroeg gaat. Om 11 uur worden, na een korte introductie in de eerste kroeg, de kaarten opgepakt. De prijsuitreiking zal rond 16.30u plaatsvinden.

U speelt in totaal 5 rondes. Na de 2e ronde kunt u gaan genieten van een heerlijke lunch!

Inschrijfgeld voor deelname aan deze gezellige en unieke drive bedraagt €35,- per paar. Dat is inclusief de lunch en een boekje met beschrijving van de spellen (na afloop J).

Inschrijven

Inschrijving per paar uitsluitend door aanmelding via email info@plezierinbridge.nl (met opgave van de voor- en achternamen) én het inschrijfgeld á €35,- (onder vermelding van de achternamen van de spelers) over te maken op NL55INGB0008956010 t.n.v. plezierinbridge.nl. Bij definitieve inschrijving ontvangt u een bevestiging.

 

De inschrijving sluit 7 mei of zoveel eerder als het bereiken van het maximaal aantal van 40 paren.

I.v.m. het criterium “de beginnende bridger” behoudt de organisatie zich het recht voor deelname te weigeren.

Meld u snel aan want vol = vol!

Nadere info: email info@plezierinbridge.nl, 06-27080625 (Ronald)/06-41070905 (Ed).

*[1] Wanneer ben je nu een beginnende bridger? Sowieso als u nog niet langer dan een jaar bridge speelt. Maar verder is dit een lastig begrip om af te bakenen. Om u een idee te geven kunt u de volgende test doen: Als u de volgende 3 vragen/stellingen volmondig met “ja” beantwoordt, bent u voor ons een beginnende bridger. 1: “Dit is mijn eerste bridgedrive.” 2: “3 spellen in 3 kwartier vind ik veel.” 3: “een uitgesteld limietbod is abacadabra voor mij.” Neem bij twijfel contact met ons op.

Nieuwe bridgeclub Hilversum: De Club

Afgelopen woensdag 12 september was een bijzondere dag voor alle betrokkenen: een spikplinternieuwe bridgeclub zag het licht!!

“De Club” (want zo gaat deze bijzondere club heten) heeft zich met enorme enthousiasme gestort op het mooiste kaartspel dat er is: bridge! Maar liefst 60 mensen lieten zich de beginselen uitleggen en gingen daarna snel aan de slag. Natuurlijk onder de vakkundige begeleiding van het team van plezierinbridge.nl met Katinka, Arie, Vanessa en Ed.

Druk bezochte clinic bij Pontaniabridge

Afgelopen juli heeft Ronald Post namens Plezierinbridge.nl een clinic verzorgd bij Pontaniabridge. De opkomst was met ruim 40 man enorm!

Ronald besprak op zijn eigen humoristische wijze de fijne kneepjes van het tegenspel. Na de presentatie konden de deelnemers de theorie zelf in de praktijk brengen onder begeleidng van Ronald en Katinka.

De reacties na afloop waren lovend. De mensen hebben genoten én nog wat opgestoken ook! Een impressie:

 

 

 

 

 

Workshop bij “het Paard” (Haarlemmerdijk) succesvol!

Leren bridgen in 30 minuten….Het kan!

Zaterdag 25 augustus is een introductiecursus bridge verzorgd door Plezierinbridge.nl bij spelletjeswinkel “het Paard”op de Haarlemmerdijk.  En het was een succes: binnen 30 minuten waren de mensen enthousiast aan het kaarten! Zie onder voor een sfeerimpressie.

Ook zin om bridgen te leren? Probeer het gewoon eens, de eerste les kunt u desgewenst vrijblijvend bijwonen! Check  het cursusaanbod hier.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten en tafelAfbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, zittende mensen en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen, tafel en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en zittende mensen

 

 

 

SuperWebTricks Loading...