• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Cursusaanbod

Meer informatie

Wie zijn wij

Meer informatie

Contact

Meer informatie

Welkom bij plezierinbridge.nl

Zin in een nieuwe hobby? Zin om andere mensen te ontmoeten? Zin om de mentale conditie op peil te houden? Zin in gezelligheid én leren ineen?  Dan bent u hier aan het goede adres!!

Plezierinbridge.nl verzorgt al jaren gezellige én leerzame bridgeactiviteiten. Zo zijn er cursussen (zowel overdag als in de avonduren) voor de beginnende bridger, cursussen voor de bridger die al minimaal 1 of 2 jaar speelt en worden er themamiddagen georganiseerd voor de ervaren bridger die al wat jaartjes aan de weg timmert en nu een stap wil maken. Ga direct naar de pagina cursusaanbod en laat u informeren over het actuele aanbod. We hebben er weer zin in!!

Wilt u op de hoogte gehouden van de startdata van de cursussen in de eerste maanden van 2024, laat het ons weten via het Contactformulier en u ontvangt t.z.t. een email van ons.

Twijfelt u of bridgen wat voor u is? Kom gerust vrijblijvend naar de eerste cursusdag en maak kennis met het leukste kaartspel. 

Nieuw: Werkboek cursus 3 en cursus 4

Vanaf heden verkrijgbaar: werkboek 3 en 4 als vervolg op de eerste 2 beginnerscursussen. Deze werkboeken sluiten naadloos aan op het niveau van de bridger na 2 cursussen. Er worden dus geen ingewikkelde conventies behandeld, maar de bestaande afspraken worden herhaald en aangescherpt. 

Werkboek cursus 3, “verstevigen van de basis”, vult het huidige gat na de eerste 2 cursussen. Je wordt bij de hand genomen en dat is beter dan de andere vervolgcursussen die veelal te moeilijk zijn. In werkboek cursus 4 wordt doorgegaan op de ingeslagen weg: het verdiepen van de basis én het uitbreiden van het bridgerepertoire. In beide werkboeken veel oefeningen en voorbeelden.  

Interesse? Lees hier verder.

Nieuw in ons aanbod betreft het volgende:

Bridgepuzzels: je ontvangt wekelijks 4 bridgepuzzels op het gebied van af- en tegenspelen. De week daaropvolgend krijg je feedback op de door jou gekozen speelwijze en een nieuwe opgave van 4 puzzels. Gedurende 15 weken verbeter je zo je af- en tegenspel capaciteit. Leuk én leerzaam om te doen! Klik hier voor meer info.