Prettig leren bridgen in Amsterdam

Noot vooraf: Het programma voor najaar 2019 wordt begin juni bekend gemaakt. Om een idee te krijgen van ons jaarlijks aanbod, wordt op deze pagina het cursusaanbod van afgelopen seizoen gepresenteerd. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Stuur dan even een email naar info@plezierinbridge.nl.

We zijn momenteel de grootste opleider van bridgers in Amsterdam en daar zijn we best trots op.  Onze mix van gezelligheid en kwaliteit slaat goed aan! 

De verschillende cursussen

Er zijn 4 verschillende cursussen van 12 lessen die oplopen in moeilijkheidsgraad. Voor elke cursus geldt dat u vóór elke les informatie ontvangt over de te behandelen stof én een quiz om alvast met de stof te oefenen. Op deze wijze wordt de cursusavond nóg leuker!

Cursus 1 en 2

Deze zijn bestemd voor de absolute beginner. De moderne methode van Berry Westra “Bridge in een flits” wordt als uitgangspunt gehanteerd. Het is gebruikelijk beide cursussen, die inhoudelijk op elkaar aansluiten, te doorlopen om vervolgens mee te kunnen spelen op een clubavond.

Cursus 1 start altijd in het najaar. Cursus 2 start altijd in januari.

 

Cursus 3 en 4

Deze zijn bestemd voor de bridger die al minimaal een jaar aan de slag is.

Bij cursus 3 ligt het accent op het herhalen en verdiepen van de basiskennis. Voor sommige bridgers is deze cursus ideaal om de basis weer eens door te nemen. Cursus 3 start altijd in het najaar. 

Cursus 4 is gericht op het verdiepen en uitbreiden van de basiskennis. Hierbij moet u denken aan conventies zoals de 4e kleur, het negatief doublet, herwaarderen en de wat meer complexe af- en tegenspeel technieken.  Deze cursus wordt altijd verzorgd vanaf januari.

Klik voor meer informatie op de betreffende button.

Overzicht cursusaanbod vanaf januari 2019

De beginnende bridger: cursus 2

dinsdagavond VVGA woensdagmiddag W'graafsmeer

Verdiepen en uitbreiden bridgekennis: cursus 4

donderdagavond VVGA

Maandelijkse workshops (sept-april, 3e zondag v. d. maand)

Boost your bridge!

Workshops bij u op de club?

Boost your club!

Laatste update: december 2018

SuperWebTricks Loading...