• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Terug van weggeweest: Amsterdamse bridge-kroegentocht voor de beginnende bridger

Gepubliceerd op: 12-03-2024

PibPubtoernooi 2024: Amsterdamse kroegentocht voor de beginnende bridger

 

Ontdek de leukste kroegen van de PIJP én speel tegelijkertijd een potje bridge !

Plezierinbridge.nl organiseert, in nauwe samenwerking met bridgeclub ENPS, op 26 mei 2024 de kroegentocht in Amsterdam die uitsluitend bestemd is voor de onervaren, beginnende bridger (*1 zie onderaan dit bericht).

U wordt verwacht tussen 10.00u en 10.30u bij Café Ruis (van der Helstplein 9) waarna u, met een loopbriefje voor de rest van de dag, naar uw eerste kroeg gaat. Om 11 uur worden, na een korte introductie, de kaarten opgepakt.

De prijsuitreiking zal rond 16.30u plaatsvinden bij Café Ruis. Daar ontvangt u tevens een boekje met een beschrijving van de gespeelde spellen.

U speelt in totaal 5 rondes van 3 spellen. Na de 2e ronde is er een lunchpauze (lunch is niet inbegrepen).

Inschrijfgeld voor deelname aan deze gezellige en unieke drive bedraagt slechts €35,- per paar. 

Inschrijven

Inschrijving per paar uitsluitend door aanmelding via email pibpubtoernooi@gmail.com (met opgave van de voor- en achternamen) én het inschrijfgeld á €35,- (onder vermelding van de achternamen van de spelers) over te maken op NL55INGB0008956010 t.n.v. plezierinbridge.nl. Bij definitieve inschrijving ontvangt u een bevestiging.

De inschrijving sluit 14 mei of zoveel eerder als het bereiken van het maximaal aantal van 60 paren. 

I.v.m. het criterium “de beginnende bridger” behoudt de organisatie zich het recht voor deelname te weigeren.

Meld u snel aan want vol = vol!

Nadere info: email pibpubtoernooi@gmail.com, 06-44047902 (Carola)/06-41070905 (Ed).

(*1)

Wanneer ben je nu een beginnende bridger? Sowieso als u nog niet langer dan een jaar bridge speelt. Maar verder is dit een lastig begrip om af te bakenen. Om u een idee te geven kunt u de volgende test doen: Als u de volgende 3 vragen/stellingen volmondig met “ja” beantwoordt, bent u voor ons een beginnende bridger. 1: “Dit is mijn eerste bridgedrive.” 2: “3 spellen in 3 kwartier vind ik veel.” 3: “een uitgesteld limietbod is abacadabra voor mij.” Neem bij twijfel contact met ons op.