• darkblurbg

 

Nieuw!! Werkboekje 3 en 4
Plezierinbridge.nl verzorgt al jaren bridgecursussen voor de beginnende bridgers. De basis wordt gelegd met boekje 1 en 2 van de methode "Bridge in een flits" van Berry Westra.

Daarna is het belangrijk, zo leert onze ervaring, dat deze basis wordt verstevigd en uitgebreid. Dus niet meteen uitbreiden met ingewikkelde conventies en spelpatronen (dat komt later wel!) zoals andere vervolgcursussen.

Voor een solide basis zijn de vervolgcursussen 3 en 4 ontwikkeld. Deze sluiten naadloos aan bij het niveau van de bridger na eerste 2 basiscursussen. 

Voor deze vervolgcursussen zijn nu ook 2 werkboekjes beschikbaar. Daarin worden de belangrijkste bied- en speelsituaties verder uitgediept en toegelicht, met veel voorbeelden en oefeningen én ruimte voor de eigen aantekeningen. Bovendien komen ook nieuwe biedafspraken aan de orde, met name in boekje 4.

Uitstekend geschikt als handig naslagwerk gedurende de vervolgcursus, maar ook uitstekend geschikt om door zelfstudie je bridgevaardigheden te verbeteren. Ook uitermate geschikt voor deelnemers van de zogeheten passageclubs: praktijkervaring op doen én tegelijk de fijne kneepjes van de basistheorie tot je te nemen.

In onderstaande schema treft u een overzicht aan van de onderwerpen in de 2 boekjes. 

Inhoud werkboek 3

Inhoud werkboek 4

Herwaarderen

Infodoublet en verder

Informatiedoublet basis

Tegenspelen, signaleren

Afspelen SA, basis

Afspelen SA, verbinding

Tegenspelen, uitkomen

Volgbiedingen en verder

Volgbiedingen basis

Afspelen troef, tempo

Afspelen troef, basis

4e kleur

Tegenspelen, 3e man

Tegenspelen, totaal

Zwakke 2 en verder

Bieden in de “uitpas”

Herbieding, reverse

Slembiedingen

Een werkboekje kost slechts €15,-, exclusief verzendkosten. Bestellen kan eenvoudig via het Contactformulier met vermelding van aantal en boeknummer en adresgegevens.

De werkboekjes zijn ook verkrijgbaar bij denksportwinkel "'t Paard" op de Haarlemmerweg. Check hier.