• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een gezellig hapje, drankje én tegelijk uw spelpeil verbeteren ?? Dan kan weer! In navolging van de bekende bridge-your-boost sessies in de kerkstraat, organiseert Plezierinbridge, in nauwe samenwerking met bridgeclub VVGA, de komende maanden 5 gezellige en leerzame clinics. 

U kunt zich zowel met als zonder partner aanmelden. 

De onderwerpen en data:

Datum Onderwerp
Zondag 19 november Volgbod partner en dan?
Zondag 17 december Afspelen troef: troeftrekken?
Zondag 21 januari Bieden in de "uitpas"
Zondag 18 februari Tegenspelen
Zondag 17 maart Afspelen: verbinding

In de week voorafgaand krijgt u een hand-out toegezonden inclusief een quiz. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het onderwerp. De clinic start met een professionele presentatie over het onderwerp. Vervolgens pakt u snel de kaarten op en gaat u zelf aan de slag. Voldoende begeleiding is aanwezig. Na afloop van de clinic ontvangt u een overzicht van de gespeeld spellen, voorzien van deskundig commentaar.

Een clinic is van 14.00 tot 17.00 uur.

Het adres van VVGA: Wembleylaan 5. Uitstekend met OV te bereiken (halte Brinkstraat op de Middenweg). Op zondag betaalt u geen parkeerkosten.

De kosten voor het bijwonen van een clinic bedraagt €17,50 pp. Besluit u om alle 5 clinics te bezoeken, dan betaalt u slechts €70,-.

LET OP!! Bent u lid van bridgeclub VVGA dan bedragen de kosten voor het bijwonen van een clinic €15,00 pp. Besluit u om alle 5 clinics te bezoeken, dan betaalt u slechts €60,-!

Inschrijving via deze link naar het Contactformulier én het juiste bedrag over te maken op NL55INGB 0008 9560 10 t.n.v. Plezierinbridge.nl met vermelding van uw naam, email-adres en datum clinic. U ontvangt een bevestiging van deelname.