• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een gezellig hapje, drankje én tegelijk uw spelpeil verbeteren ?? In nauwe samenwerking met bridgeclub VVGA, organiseren wij maandelijks (vanaf november tm maart) gezellige en leerzame clinics op de 3e zondag van de maand.

U kunt zich zowel met als zonder partner aanmelden. 

De onderwerpen zijn nog niet bekend, de data wel!

Datum Onderwerp
Zondag 17 november  
Zondag 15 december  
Zondag 19 januari  
Zondag 16 februari  
Zondag 16 maart  

In de week voorafgaand krijgt u een hand-out toegezonden inclusief een quiz. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het onderwerp. De clinic start met een professionele presentatie over het onderwerp. Vervolgens pakt u snel de kaarten op en gaat u zelf aan de slag. Voldoende begeleiding is aanwezig. Na afloop van de clinic ontvangt u een overzicht van de gespeeld spellen, voorzien van deskundig commentaar.

Een clinic is van 14.00 tot 17.00 uur.

Het adres van VVGA: Wembleylaan 5. Uitstekend met OV te bereiken (halte Brinkstraat op de Middenweg). Op zondag betaalt u geen parkeerkosten.

De kosten voor het bijwonen van een clinic bedraagt €17,50 pp. Besluit u om alle 5 clinics te bezoeken, dan betaalt u slechts €70,-.

LET OP!! Bent u lid van bridgeclub VVGA dan bedragen de kosten voor het bijwonen van een clinic €15,00 pp. Besluit u om alle 5 clinics te bezoeken, dan betaalt u slechts €60,-!

Inschrijving via deze link naar het Contactformulier én het juiste bedrag over te maken op NL55INGB 0008 9560 10 t.n.v. Plezierinbridge.nl met vermelding van uw naam, email-adres en datum clinic. U ontvangt een bevestiging van deelname.